Inaz & Zaim

IMG_9788

Salam dan selamat sejahtera. Kali ni aku berpeluang ambil gambar pre-wedding kat FRIM. Kawasan yang sesuai kalau nak tema hutan/hijau. Bakal pengantinnya adalah kawan sekolah aku. Dia nak guna gambar ni untuk bunting/banner. So, aku on je.

pre-wed frimpre-wed frim pre-wed frim

Waktu ni Malaysia tengah jerebu. Jadi semua kabus yang korang nampak tu sebenarnya jerebu. Hehe. Kalau nak masuk FRIM untuk ambil gambar pre-wed kena bayar RM100 seperti yang ditulis kat laman web mereka. Kalau untuk projek sekolah/kolej/saja-saja percuma je. Akan ada pengawal ronda-ronda untuk cek.

pre-wed frim

FRIM ni besar gila. Tapi hasil google menunjukkan area kolam arapaima ni selalu gak orang ambil gambar. Satu kawasan lagi adalah kawasan hutan yang pokok besar-besar tu. Kena bawak kereta setiap kali ubah tempat sebab jauh.

pre-wed frim pre-wed frim pre-wed frim

Yang bestnya kat FRIM ni area luas jadi takdela amik gambar nampak orang lain. Cuma kena rajin carik tempat. Aku yakin banyak lagi tempat cantik yng aku belum teroka. Mungkin satu hari nanti boleh jalan-jalan satu hari untuk carik tempat menarik.

pre-wed frim pre-wed frim

Setakat ni dulu dari aku,

Dzul Fadli Akmal Bin Dzul-Kifli
Emel : dfakmal86@gmail.com
Laman Web : https://dzulfadliakmal.com/
Laman FB : https://www.facebook.com/dzulfadliakmalphotography

Tinggalkan komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s