Atiqah & Ibrahim

IMG_0229

Salam dan selamat sejahtera. Untuk pengetahuan korang, aku dulu pernah kerja setahun kat Batu Kikir. Sejak tu aku jatuh cinta dengan Negeri Sembilan. Kali ni aku berpeluang untuk luangkan masa selama 3 hari kat Kuala Klawang. Jadi aku bawak sekali adik aku, Aizat untuk temankan aku. Takut lak nak tidur sorang kat hotel..hehe

Kitorang duduk kat Hotel Sri Klawang. keluarga pengantin perempuan dah book siap-siap untuk tetamu. Aku suka sebenarnya kerja kat tempat jauh-jauh (jauh la sangat!). Sebab boleh bermalam. Pastu leh tengok tempat orang. Kalau ada game Liverpool lak, kena la merayap carik kedai. Majlis nikah diadakan petang Jumaat. Buat kat rumah pengantin je. Sebab rumah kampung kat Negeri Sembilan ni lawa-lawa.

IMG_7554 IMG_8189 IMG_8295 IMG_8347 IMG_8370 IMG_8374 IMG_8378

Majlis sanding diadakan keesokan harinya. Outdoor lak hari Ahad memandangkan tak sempat buat hari sanding. Sebab ramai tetamu yang datang. Kitorang pun tak kisah sebab layanan keluarga pengantin memang best. Kalau layan teruk, silap-silap lepas sanding dah cabut terus photographer. Huhu..

IMG_0221 IMG_0222 IMG_9663 IMG_9696 IMG_9764

Outdoor buat kat sekitar rumah pastu kat sungai berhampiran rumah. Sempat la aku rendam kaki. Sejuk oh air dia.

IMG_9959 IMG_9970

Semoga Allah menganugerahkan barakah kepadamu, semoga Allah SWT juga menganugerahkan barakah atasmu. Dan, semoga Dia menghimpun kalian berdua dalam kebaikan

Setakat ni dulu dari aku,

Dzul Fadli Akmal Bin Dzul-Kifli
Emel : dfakmal86@gmail.com
Laman Web : https://dzulfadliakmal.com/
Laman FB : https://www.facebook.com/dzulfadliakmalphotography

Tinggalkan komen anda

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s